Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Lampard a Pirlo na Chelsea! Tentokrát s Abramovičem jen tleskali výhře

Autor: pav

Nedělní zápas fotbalistů Chelsea s West Bromwichem nebyl přehlídkou fotbalových hvězd jen na hřišti, ale i mezi diváky. Podívat se přišly fotbalové legendy, i sám majitel klubu. Podívejte se v GALERII.

Za Chelsea už nehrají, na Stamford Bridge je to ale pořád láká. Záložníci Frank Lampard a Joe Cole vytáhli manželky na fotbal a sledovali výhru svého milovaného týmu nad West Bromwichem 1:0. Pro oba už skončila sezona v zámořské MLS, Lampard dokonce oznámil odchod z angažmá v New Yorku, ale bez fotbalu prostě nemohou být.

A kam jinam zajít, než na místa, kde strávili nejvýraznější část svých kariér. Cole oblékl dres londýnského týmu ve 182 zápasech, Lampard jich má na kontě dokonce 429.

Z Ameriky využil i italský špílmachr Andrea Pirlo. V luxusním VIP sektoru dělal společnost majiteli Chelsea Romanu Abramovičovi. Pirlo ještě před zápasem stihl navštívit kouče Chelsea Antonia Conteho, který zkušeného záložníka vedl v Juventusu.

Frank Lampard s manželkou Christine se vrátil na Chelsea
Frank Lampard s manželkou Christine  se vrátil na Chelsea

SESTŘIHY 15. KOLA PREMIER LEAGUE ZDE>>>


Ale na to, že by se mistr standardek objevil v modrém dresu, si prý mohou nechat zajít chuť. "Andreova návštěva byla čistě přátelská. V New Yorku si to totiž hodně užívá," vyvrátil spekulace Conte.

Abramovič měl po zápase důvod k bujarým oslavám. Chelsea zvítězila gólem Diega Costy 1:0, natáhla šňůru vítězných ligových zápasů na devět a vrátila se do čela tabulky. Loňskou sezónu, kterou zakončila až na desátém místě, tak zatím zdárně napravuje.