Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nevěra, rozvod... Fotbalový poctivec Hubník si na Vánoce vybojoval syna!

Autor: nem

Ani Popelka, ani Pelíšky... Ten nejkrásnější vánoční příběh prožije poctivý chlap každým coulem a fotbalista Plzně Roman Hubník (32). Tenhle dárek nic nepřebije! Bek Viktorie bude mít u sebe syna Patrika (5), kterého si vybojoval v rozvodových rozepřích s nevěrnou ženou Lucií.

Až se rozsvítí stromeček, budou u něj zářit oči statečného táty a šikovného klučiny. „Letos oslavíme Vánoce společně se synem Páťou, vlastně poprvé takhle spolu. Celé Vánoce se tak točí kolem něj, určitě si užijeme skvělé svátky,“ neskrývá své pocity » Hubňa «.

Roman Hubník na českém soustředění před EURO se synem Patrikem
Roman Hubník na českém soustředění před EURO se synem Patrikem

„Jsou to nejhezčí dny v roce. K večeři budeme mít klasiku, kapra a salát. Rodiče dřív vařili polévku z rybích hlav, ale tu jsem moc nemusel. Takže mě naučili na polévku z hřibů. Ta není nikdy tak dobrá jako právě na Vánoce,“ těší se na magický čas stoper Viktorie.

Otec Roman a synek Patrik pro sebe společné chvilky doslova kradli. Když trenér reprezentace Vrba povolil hráčům, aby si na soustředění v Rakousku před červnovým Eurem vzali rodiny, byli oba nevýslovně šťastní. Páťa se od táty nehnul a Roman hrdě povídal: „Syn je můj největší fanoušek a já se o něj umím postarat.“ Kdo by to tomuhle junákovi s obrovským srdcem nevěřil. Tak šťastné a veselé, kluci...