Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Veronika jde v noci s Jágrem do gala, ale nemá co na sebe: Jaromír už zuří!

Autor: vba

Po boku Jaromíra Jágra (44), jehož vedení NHL o víkendu zařadí mezi 100 nejlepších hráčů v historii, by měla zářit. Jenže Veronika Kopřivová (25) tvrdí, že nemá co na sebe!

Bude to velká sláva. Jaromíra Jágra (a z Čechů ještě Dominika Haška ) v noci na zítřek vyznamenají mezi stovkou nejlepších hokejistů, kteří kdy váleli v NHL. Do dějiště Utkání hvězd, které se tentokrát koná v Los Angeles, ho pochopitelně doprovodí jeho krásná Veronika. Ta ale na poslední chvíli řeší velké dilema: Neví, co si má obléknout!

„Prostě tu nemám co na sebe. Musím si pořídit šaty, ale tady je to problém,“ posteskla se na Instagramu. Kopřivová přitom z Floridy řídí internetový obchod s oblečením Just by Veronika. Pořídit si róbu by tak pro ni neměl být problém. Jenže to má háček – v kamenné prodejně si prý prostě nevybere!

„Když si kupuji šaty v krámě, tak mi nesedí,“ krčí rameny modelka s tím, že by v Americe potřebovala nějakého módního experta.

A nerozhodná Verča se dostala do takové nouze, že ji musí popohánět i Jágr, který přitom oblečení jinak vůbec neřeší! „Teď mi volal Jarda a ptal se, kde zase jsem. Kde asi... Kupuju šaty, je to věda!“ chechtá se blondýnka.

V čem se nakonec na galavečeru ukáže?

Jágrova přítelkyně Veronika si postěžovala, že nemá šaty na dnešní galavečer! A Jeromír je z toho nervózní.
Jágrova přítelkyně Veronika si postěžovala, že nemá šaty na dnešní galavečer! A Jeromír je z toho nervózní.