Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavia a titul? Rajnoch slíbil přijít ve slipech, sparťan Novotný překvapil

Autor: pta

Zatím jsou v lize druzí, ale co na konci sezony? Mistrovské ambice fotbalistů Slavie se probíraly v novém pořadu Tiki-Taka, který vysílá O2 TV Sport každé pondělí večer. Bývalý reprezentant Jan Rajnoch ve studiu nadhodil zajímavou sázku. Herec David Novotný, známý svojí náklonností ke Spartě, také překvapivě uznal, že tým z Edenu má k titulu nejblíž.

Když v minulé sezoně senzačně získal anglický titul Leicester, musel splnit svoji sázku Gary Lineker. Bývalý reprezentant a dnes televizní expert na začátku aktuální sezony moderoval na BBC pořad Match Of The Day jen v trenýrkách.

V jeho stopách by se mohl vydat Jan Rajnoch . V prvním vydání pořadu Tiki-taka v příští sezoně by se před kamerou objevil také téměř vysvlečený. „Já bych do toho šel. Když vyhraje Slavie titul, tak zkusím Linekera napodobit. On měl trenky, já bych měl slipy,“ slíbil.

Mohlo by to být zajímavé vysílání. Moderátor Petr Svěcený by si zase nasadil mozartovskou paruku. Ovšem pouze v případě, když Tomáš Rosický nastoupí alespoň třikrát za Spartu.

Kdo je hlavní kandidát na titul? V tom má jasno také herec David Novotný . Přestože je fanouškem Sparty, má jiný tip. „V tuhle chvíli, kdyby se mě někdo zeptal a já byl bookmaker, tak bych řekl, i když mi to nejde přes pysky – Slavia.“ Svoji volbu hned vysvětlil. „Prostě mám pocit, že ten směr je jen takhle," a naznačil směr vzhůru. "Není takový tlak, Dlouho se hrabali v hovnech a teď se odrážejí a cesta vede jen nahoru," poznamenal.

Sparťan Novotný v TIKI-TAKA: Nejde mi to přes pysky, ale titul vyhraje Slavia
Video se připravuje ...