Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Překvapivá zpráva od Růžičkovy snoubenky Marie: Čekáme miminko!

Autor: ps

Už se o tom spekulovalo v srpnu minulého roku, ale tehdy šlo jen o poplašnou zprávu. Teprve dnes dostal vztah hokejového kouče Vladimíra Růžičky (53) a jeho snoubenky Marie (28) ty pravé grády. Šťastná dvojice oznámila, že čeká miminko!

Jde to pěkně po sobě. Na Vánoce si kouč hokejového Chomutova svoji milovanou brunetku zasnoubil. Klečel vedle ozdobeného stromečku, v ruce držel pugét květin a krabičku s prstýnkem. Nadšená Marie okamžitě řekla ANO!

S radostnou zprávou se pochlubila na sociální síti, kde dnes světu nečekaně prozradila další tajemství. „Čekáme miminko!“ překvapila. Kamarádi její profil okamžitě zasypali gratulacemi, tak ještě dodala: „S velkou radostí bychom Vám chtěli oznámit, jak jsme slíbili, že už nebudeme jen pár... ale budeme RODINA. Jsme velice šťastní a na miminko se oba moc těšíme.“

Tento obrázek napověděl, jak se situace má.
Tento obrázek napověděl, jak se situace má.

Stalo se tak přesně rok po smrti Růžičkovy manželky Evy, která po dlouhém boji loni v únoru podlehla rakovině slinivky. Teď se Vláďovi otevírá nový svět, nový život a nová rodina.

Jenže tahle novinka nemá jen pozitiva. Natěšený trenér Chomutova má zřejmě tak zamotanou hlavu, že zapomněl, jak se koučuje hokejový mančaft. Proč? Piráti totiž v úvodních dvou předkolech play off proti Mladé Boleslavi dvakrát totálně propadli.

Poprvé dostali nadílku v pondělí 1:7, podruhé v úterý 1:6. Na takové výkony disciplinovaného mančaftu, jenž šlape pod taktovkou »pedanta Růži«, nebyl nikdo během základní části zvyklý!

Asi se informace dotkla i kabiny (včetně Růžičkova syna Vladimíra). Hráči zřejmě sami nevědí, jak naložit s tím, že jejich trenér bude potřetí taťka…