Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Útěk od týmu není jediný průšvih Limberského: Potyčka s hokejistou v baru!

Autor: top

Od bouračky už rok a půl sekám latinu. Tohle vám bude tvrdit David Limberský (32), když se ho zeptáte, jak jde život. Ve skutečnosti je obránce fotbalové Plzně nepoučitelný! A dál tropí hlouposti. Jeden karambol na něho praskl včera. Blesk ví ale o minimálně o dalším!

O co jde? V lednu si v jednom z plzeňských barů sundal tričko a polonahými tanečky bavil dámskou společnost? To je jen úsměvná historka, kterou na vlastní kůži zažil kde kdo. A fotky, které redakci nabízela jedna z dam, ani nestály za to.

Jenže další příběh z baru už tak veselý není! Podle dobře informovaného zdroje Blesku se Limberský před několika týdny dostal do konfliktu s jedním z plzeňských hokejistů.

Plzeňský obránce David Limberský se vyfotil se známým šéfkuchařem Miroslavem Kalinou
Plzeňský obránce David Limberský se vyfotil se známým šéfkuchařem Miroslavem Kalinou

„Trošku před nimi machroval, že jeho tričko stojí víc než jedna jejich výplata. Nakonec se to vyhrotilo, jeden z nich vstal a ručně Limberského srovnal,“ popsal zdroj Blesku. David vám možná bude říkat, že to byla jen výměna názorů a že to nestojí za řeč, jenže spíš budete věřit pravému opaku. Protože když v září 2015 opilý boural ve svém bentley na pražském Smíchově, také zatloukal a zatloukal.

A koneckonců to samé bude dělat, když s ním zabrousíte na téma »Útěk od týmu«. Limberský údajně po sobotním zápase s Libercem (1:0) svévolně opustil hotel, kde tým tradičně přespává po domácích utkáních. „Utekl na noční tah. Vrátil se až na snídani. Od klubu dostal tučnou pokutu,“ tvrdí zdroje deníku Sport, který informaci přinesl.

Limberský možná i proto chyběl ve středeční dohrávce na hřišti Bohemians, byť klub s hráčem oficiálně vysvětlují jeho absenci tím, že si ráno při rozcvičce natáhl sval. No nemá ten kluk smůlu?

Slavia - Plzeň: Limberský loktem sundal Sýkoru, dostal žlutou
Video se připravuje ...