Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpověď hříšnice Šarapovové: pila jako nikdy, měla víc mužů najednou!

Autor: pan

Všechno zlé je pro něco dobré, říká mnohokrát odzkoušené přísloví. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila tenisová superstar Maria Šarapovová, která se po patnáctiměsíčním trestu za doping chystá k návratu na kurty. "Za dobu, co jsem nehrála, jsem vypila tolik alkoholu, jako nikdy předtím," přiznala v rozhovoru pro magazín Vogue ruská kráska.

Australian Open 2016 se stalo pro Marii Šarapovovou osudným turnajem. A ne proto, že by na něm dominovala či předváděla okouzlující výkony. Do historie se zapsala dopingovým skandálem, když jí byla po turnaji v těla nalezena zakázaná látka meldonium.

"Užívala jsem ho jako prevenci proti rodinným sklonům k cukrovce a nepravidelnému srdečnímu tepu," hájila se pětinásobná grandslamová šampionka.

Nebylo jí to nic platné. Původní trest jí však byl zkrácen z osmnácti na patnáct měsíců, Šarapovová se tak na kurty vrátí na turnaji ve Stuttgartu, který začíná 24. dubna. Jak tuto dlouhou dobu bez své oblíbené hry tenisová princezna strávila?

Maria vystavila sexy tělo na sluníčku.
Maria vystavila sexy tělo na sluníčku.

"Tento rok jsem vypila tolik alkoholu, jako nikdy v mém životě. Bylo to proto, že jsem konečně začala žít normální život. Dělala jsem i spousty dalších věcí, na které nemáte během své kariéry čas. Viděla jsem zápasy NBA, hodně jsem cestovala, věnovala jsem se svému byznysu, navštívila řadu společenských akcí," vypočítávala bývalá světová jednička.  

Držitelka všech čtyř grandslamových titulů se však nebála mluvit i o intimnějších věcech. "Musím se přiznat, že jsem chodila s více muži najednou. Ani nevím, co to vlastně mělo znamenat. Nic však nemělo dlouhého trvání. Asi jsem příliš náročná nebo složitá osobnost," vypočítává ruská kráska.

"Jednou bych určitě chtěla mít děti, ale přednost zatím dostává moje práce. A to je podle mě ten hlavní důvod, proč se mi ve vztazích nedaří," pokračuje tenistka.

A s jakými ambicemi se šampionka na kurty vrací? "Věřím si, vím, co umím. Jsem přesvědčená, že se vrátím mezi elitu. Ale trpělivost moc nemám, to přiznávám," uzavírá Šarapovová.