Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

TIKI TAKA: Éra Slavie? Vždyť vyhráli jen pár zápasů, čílil se sparťan Hejma

Autor: ija

Špičkování muzikanta Ondřeje Hejmy, který fandí Spartě, a šéfa Slávie Jaroslava Tvrdíka oživilo dnešní díl diskusního pořadu TIKI TAKA, který vysílá televize O2. „Éru? Jakou éru? Vždyť vyhráli jen pár zápasů," čílil se Hejma nad otázku, zda sešívaným nezávidí současné dobré období. „Zatím nemají nic, jen hezké druhé místo," dodal. „Uznávám, titul jsme ještě nevyhráli, ale pozici máme slušnou," oponoval Tvrdík. Že já jsem vás dva neposadil vedle sebe, smál se moderátor Petr Svěcený. 

Jaroslav Tvrdík se nedal, ačkoli do něj Hejma šil. „Po letech nepohody si užíváme, že Sparta se nám teď bude dívat na záda, jako jsme se léta dívali my jí,"  prohlásil. „Vy jste prognostik, pane ministře," zareagoval Hejma na Tvrdíkovu politickou minulost.

TIKI-TAKA: Nová éra Slavie? Vždyť vyhráli jen pár zápasů, čílil se sparťan Hejma
Video se připravuje ...

„Dobrá Slavie je prostě novinka, a to je vždycky zajímavé. Ale ono to přejde, okouká se to," mávl  rukou Hejma. „Jako že si zvykneme, že jsme před váma?“ opáčil Tvrdík. Dalšími diskutujícími jsou herec Tomáš Matonoha, bývalý fotbalista Vladimír Šmicer a Dominik Mašek z Bohemians.

Šéf Slavie Tvrdík v Tiki-Taka: Šural ze sebe udělal za týden směšnou postavu
Video se připravuje ...