Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Koukalová baví: Do Pobřežní hlídky mě nevzali, co mi asi chybí?

Autor: ija

S Gabrielou Koukalovou se fanoušci nenudí. Česká biatlonová kráska jim svěřila, jak se spolu s kamarádkou Veronikou Zvařičovou hlásily do konkurzu na Pobřežní hlídku. „Neobstály jsme. Asi nám něco chybělo,“ zavtipkovala s narážkou na bujný dekolt jedné z hlavních představitelek kultovního seriálu Pamely Andersonové.  Své příznivce Koukalová pobavila, mají ale jasno: „Chybí flinta, prsa dobrý!“ 

Gabriela Koukalová (27) napsala na svém facebookovém profilu, že našla zajímavou fotku. „Před přípravou na sezonu jsme s Veronikou Zvařičovou zkoušely konkurz na novou Pobřežní hlídku. Neobstály jsme. Asi nám něco chybělo,“ zavtipkovala.

Co chybělo? „Přece plovák,“ oplatil žertík jeden z jejích fanoušků. „Hned bych se dal zachraňovat,“ připsal zasněně další. Jiný zase biatlonistky přesvědčuje: „To nejdůležitější přece máte, úsměv!“

Objevily se i názory, že Koukalová se Zvařičovou by měly být rády, že je nevybrali. „Některé plavce byste určitě musely zachraňovat i víckrát,“ tvrdí.

„No dobře, jenom jsme blbly na nákupech, no,“ vysvětlila nakonec Koukalová a přidala smajlíka.

Biatlonistky Gabriela Koukalová a Veronika Zvařičová vyrazily na nákupy. Dělaly jsme konkurz do Pobřežní hlídky, vtipkuje mistryně světa Koukalová.
Biatlonistky Gabriela Koukalová a Veronika Zvařičová vyrazily na nákupy. Dělaly jsme konkurz do Pobřežní hlídky, vtipkuje mistryně světa Koukalová.