Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajemná fotka Ronalda s krásnou Georginou: Co ta ruka na bříšku?!

Autor: ija

Tohle se nestává často! Cristiano Ronaldo (32) je na sociálních sítích hodně aktivní, zveřejňuje spoustu selfíček, na nichž je jen on sám, hodně fotek má s kamarády i se synem Cristianinhem. Ale snímek s přítelkyní Georginou? To snad jeho 100 milionů followerů ani nepamatuje! Co znamená ten obrat? A co ruka na bříšku tmavovlasé krásky? 

Na snímku, který Ronaldo zveřejnil, se pohledná dvojice k sobě tulí na pohovce. Krásná Georgina se tváří tajemně a ruku má položenou na břiše, šibalsky se usmívající Ronaldo ji objímá a tiskne k sobě. A fanoušci už se dohadují: Bude nejlepší fotbalista světa znovu otcem?

Matku svého téměř sedmiletého syna Cristiana juniora Ronaldo tají, spekuluje se o tom, že šlo o ženu z USA, která dostala štědře zaplaceno, aby se dítěte vzdala a mlčela. Nedávno se objevily zprávy, že do rodiny přibudou další dva chlapci, dvojčata, která ve Spojených státech brzy porodí náhradní matka.

A teď tedy první společný potomek s Georginou Rodríguezovou?

Cristiano Ronaldo udělal něco, co nedělá často: Zveřejnil společný snímek s přítelkyní Georginou Rodríguezovou. S rukou na bříšku!
Cristiano Ronaldo udělal něco, co nedělá často: Zveřejnil společný snímek s přítelkyní Georginou Rodríguezovou. S rukou na bříšku!