Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je pohled! Messi, Fábregas a Suárez vyvezli na jachtě své sexy krásky a děti

Autor: pv

Nedají bez sebe ránu. Fotbalové hvězdy Lionel Messi, Cesc Fábregas a Luis Suárez vyrazily na společnou dovolenou kolem ostrova Ibiza. Nebyla to pouze pánská jízda, ale vzali s sebou i drahé polovičky s dětmi. O zábavu tak bylo na palubě luxusní jachty postaráno.

Žádný drahý hotel, kemp nebo nocování pod širákem. Messi si s kamarády Suárezem , Fabregasem a velkou rodinnou výpravou pronajal přepychovou loď Seven C, která v letní sezoně vyjde na 50 tisíc eur (1,3 milionu korun) na víkend.

Fotbalové ikony se rozhodly plavit kolem ostrova Ibiza a sem tam zavítají z paluby i na břeh, kde se snaží nenápadně nakoupit v obchodech nebo se najíst v restauracích. Většinu času ale tráví společně na jachtě, kde se oddávají vodním radovánkám.

Nejvíc aktivní je asi Messi. Skáče z horní paluby lodě do moře, a pak sviští po hladině na skútru. Vyblbne se i se starším synkem Thiagem i tak, že po sobě stříkají vodu.

Messiho parťák z Barcelony Suárez neustále obletuje partnerku Sofii a jejich děti Benjamina a Delfinu. Stejně pozorný je i Fabregas, který má kromě milované přítelkyně Danielly na jachtě i dcery Liu, Capri a syna Leonarda.

Společnou dovolenou to ale tento týden nekončí. Parťáci s rodinkami zavítají i na Messiho třicátiny, které oslaví 24. června. O šest dní později si má slavný útočník brát svou životní lásku Antonellu Roccuzzo.

Messi s budoucí manželkou Antonellou
Messi s budoucí manželkou Antonellou

Messiho TOP 5 GÓLŮ sezony: Pumelice i chytré zasekávačky
Video se připravuje ...

Témata:  messijachtasuárezfabregasdovolenáVIPsport