Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Přivítání izraelské posily Sparty Ben Chaima v Praze: Okradl ho taxikář!

Autor: nem

Vítej, synu Izraele! Na první dobrou tě oškubu jako slepici! Čerstvá posila Sparty Tal Ben Chaim (27) už ví, jaká je pražská doprava lumpárna.

Zajel si z Maccabi Tel Aviv na Letnou pro smlouvu na čtyři roky a prohnul se u toho tak, že se mu protáčely panenky i kreditní karta. Hvězdný záložník od mytické řeky Jordán narazil na taxametr prachobyčejného českého kujóna.

„Devatenáct minut jízdy z letiště a 1200 korun, krádež za bílého dne,“ láteří na Twitteru Talův krajan a průvodce po matičce stověžaté pod statusem razamir29. Z Ruzyně na třídu Milady Horákové a taková pálka!

Izraelský ofenzivní šikula Tal Ben Haim se stal novým hráčem Sparty
Izraelský ofenzivní šikula Tal Ben Haim se stal novým hráčem Sparty

Inu tuzemský taxikář si Ben Chaima ošacoval na prachaté rito a podle toho mu fikaně naúčtoval cestu. Jakoby kalkuloval se zprávami z autorádia o tom, že Tal stál Spartu cirka 76 milionů korun a má být s měsíční gáží 2,2 milionu kaček nejlépe honorovaným hráčem ligy pod Řípem (zadák Deli bere ve Slavii 2 miliony). Tak ho jaksepatří vydudal!

„Ben Chaim se bude se cítit jako doma,“ připojil uštěpačně Talův souputník na sociální síti. Čili naznačil, že v Izraeli jsou taxikáři také podvodnická banda, a jsme u toho! Ten pražský drožkař je samozřejmě zloděj, ale nevědomky také pachatel dobrého skutku. Vyvedl Ben Chaima z představy o tom, že bude rozkošné manželce Lian a synkovi vykládat bajky o českém ráji...

Sparťané jsou momentálně, včetně ikony Tomáše Rosického , na kempu ve Františkových Lázních a Tal se k nim přidá v pátek. Pokud se do té doby naučí nějakou českou konverzaci, mohla by jeho první věta v kabině rudých znít: „Ty vole, už abych měl firemní auto.“