Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Drzá krádež v Rusku! Kovářův tým obrali o výstroj i jídlo, tři hráči nemohli nastoupit

Autor: pv

Brali vše, co jim přišlo pod ruku. Parta zlodějů v Nižnim Novgorodě vykradla hokejovou šatnu týmu Avtomobilist Jekatěrinburg, za který chytá i český brankář Jakub Kovář. Hráči přišli o veškerou výstroj a dokonce i jídlo.

Místo přípravy na novou sezonu KHL musí řešit nepříjemnou záležitost. Na předsezonním turnaji v Nižnim Novgorodu si lupiči vyhlédli kabinu Jekatěrinburgu a odcizili hokejky, brusle a potraviny.

Podle ruského webu sport-express.ru se ale ruský tým nenechal rozhodit a nastoupil v úterý do přípravného utkání s Kazaní, ve kterém prohrál 3:4 v prodloužení.

Zápas poznamenala absence tří hráčů, pro které se nepodařilo narychlo sehnat výstroj. Na led tak nenaskočil slovenský obránce Michal Čajkovský a útočníci Rok Tičar a Alexej Michnov.

„Bohužel ta prohra souvisela s tou krádeží. Potřebovali jsme, aby hrál Čajkovský, který je výborný bek, ale on ani další hráči nemohli nastoupit. Jsem ale celkově spokojený s výkonem kluků. Bojují a předvádí na ledě svou hru,“ řekl Andrej Razin, trenér Jekatěrinburgu.