Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Plíšková o děsivé nehodě s větrákem: Teklo mi hodně krve a bála jsem se!

Autor: spo

Prožívala nejistota a zděšení. Tenistka Kristýna Plíšková poprvé promluvila o kuriózní nehodě, kdy si koncem července na turnaji v Nan-čchangu nešťastně poranila palec na levé ruce a musela skrečovat, přestože utkání vedla 3:0. Navíc měla strach z čínské nemocnice!

 

Chtěla jen posunout větrák a málem přišla o palec. Video Kristýny Plíškové z nehody s větrákem obletělo svět.

„Stalo se to náhodou. Chtěla jsem ten větrák nastavit na sebe a byla to souhra okolností… Byl to nějaký čínský větrák. Sama mám doma větrák a nikdy se mi to nestalo. Nezkoumala jsem, jestli na něm bylo něco špatného,“ povzdechla si Plíšková pro web tenisovysvet.cz.

Když se podívala na poraněný palec, netušila, co se bude dít. „Tekla mi hodně krev a nevěděla jsem, jak moc je ta rána hluboká. Byl to šok, co se stalo. Zranění bylo relativně malé, ale nakonec z toho bylo šest stehů a nemohla jsem vůbec hrát,“ řekla Kristýna Plíšková, která byla na turnaji v Číně úplně sama.

„Organizátoři mě odvezli na pohotovost. Tak jako Čína… Nebyl to úplně největší luxus, ale zašili to skvěle,“ pochvalovala si Plíšková. Jestli ji nyní něco štve, takže se na neobvyklou příhodu s větrákem každý ptá.

„Pro všechny je to hodně zajímavý, protože tohle se jen tak nestane rozseknout si palec na kurtě. Už je to pro mě trochu otravný to každému říkat,“ zakončila Plíšková.

Kuriózní skreč Kristýny Plíškové. V Číně strčila palec do větráku a skončila v slzách
Kuriózní skreč Kristýny Plíškové. V Číně strčila palec do větráku a skončila v slzách