Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co stihla sexy Plíšková před US Open? Královna řádí v New Yorku!

Autor: fuk

Čeká ji tvrdá dřina s obhajobou světového prvenství, i tak má čas na zábavu. Tenistka Karolína Plíšková (25) si před US Open vyrazila do věčného shonu New Yorku. A doslova si ho podmanila!

Nejenže se na tiskovce stihla pochlubit zásnubním prstýnkem od svého miláčka Michala Hrdličky (28). Zvládla i trochu vážného byznysu. Vždyť v pátek dokonce otevírala největší burzu světa na Wall Street! „Bylo mi opravdovou ctí rozeznít úvodní zvon,“ svěřila se Plíšková po podpisu do pamětní knihy.

Pro neúnavnou rodačku z Loun to ale stále nebylo dost. V sobotu se vydala objevovat ulice velkoměsta. „Jen krátká ranní zastávka na Times Square,“ informovala pilně fanoušky na Instagramu.

Náročný víkend pak zakončila ve velkém stylu. Před startem turnaje došlo na setkání s jinou českou tenistkou Lucií Šafářovou. Ta se nedávno podobně jako Kája vyhoupla do čela světového žebříčku, konkrétně v deblu. „Speciální schůzka 1+1,“ okomentovala pak stylově společnou fotografii.

Teď ještě aby ji nabitý harmonogram neubral síly před dnešním zápasem prvního kola s Polkou Linette. Právě přes ni totiž vede cesta nejen k výhře v celém US Open, ale i pohádkové odměně 81 milionů korun!

Plíšková otevírala burzu na Wall Street.
Plíšková otevírala burzu na Wall Street.

Plíšková: Sestra na turnajích? Rozhodně plus, cítím se s ní jako doma
Video se připravuje ...