Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Motocyklový závodník Lukáš Pešek řeší dluhy: Válka s ex a jejím tátou!

Autor: zal

Skoro se brali, ale… Teď je motocyklový jezdec Lukáš Pešek (31) s rodinou expřítelkyně ve válce. Důvodem jsou dluhy a Pešek už nechodí okolo horké kaše. Nepříjemný problém sám zveřejnil na sociální síti.

Před čtyřmi lety to byla ještě idylka. S Michaelou Vojkůvkovou spolu žili pět let a plánovali veselku. Pak ale přišla nabídka z MotoGP. „Nějaké věci jsem musel zrušit. Jedna z nich byla i svatba, bohužel,“ říkal tehdy Lukáš.

Na sňatek už nedošlo a pár se později rozešel. Přesto následky »rozvodu« pociťuje ještě teď. I proto včera na Instagramu zveřejnil svůj příběh s rodinou Vojkůvkových.

„Abyste nenaletěli jako já zlodějům,“ vysvětlil a začal: „Rudolf Vojkůvka si od vás půjčí peníze. Prý jen na 14 dní. Když už z toho jsou měsíce, rok, dva, tři, tak vám to začne být divné.“

Lukáš pokračuje ve vyprávění, jak mu bylo vždy slibováno, že je do měsíce dostane zpět. Nebo jak to za týden splatí nový obchodní partner. Ale samozřejmě nepřišla ani koruna. „Když jsem ho náhodou potkal, tak mi s chladným výrazem řekl, že mi nic už nedluží. To nevíte, jestli to myslí vážně, nebo si dělá srandu,“ napsal zaskočený Lukáš.

Ostatně ani rozchod s Michaelou nedopadl údajně zcela hladce. Také mu prý ještě »visí« nějaké věci. „Zatím se k tomu nechci víc vyjadřovat,“ řekl včera Blesku Lukáš, který už velkého závodění nechal a teď vyučuje jízdu na motorce a komentuje v televizi závody mistrovství světa.

Pešek se svojí ex Michaelou.
Pešek se svojí ex Michaelou.