Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hooligans se nebojte! Rusové vábí fanoušky na MS přes sexy missku

Autor: pv

Nebojte se, nic se vám u nás nestane. Rusové si najali na propagaci domácího mistrovství světa, které se uskuteční v příštím roce, bývalou Miss Ruska Victorii Lopyrevou (34). Půvabná blondýna přes vystoupení v médiích a na svých sociálních sítích láká fanoušky, aby navštívili šampionát a nebáli se drsných bitek fotbalových chuligánů.

Ty krvavé řežby jsou stále ještě v paměti lidí. Na evropském fotbalovém šampionátu ve Francii se střetli chuligáni Ruska s Angličany nebo Ukrajinci s Němci a šlo o život.

Právě v Rusku, kde se bude mistrovství světa konat je Mekkou těch nejnebezpečnějších rowdies. Sexy modelka dostala za úkol od organizátorů, aby fanoušky přesvědčila o tom, že v její krajině nic podobného jako ve Francii nehrozí.

Viktoria pravidelně sleduje fotbal
Viktoria pravidelně sleduje fotbal

„Jsem nadšená, že moje rodná za rok v létě přivítá zahraniční hosty. Návštěvníci mistrovství nemají důvod se obávat násilí během turnaje,“ uvedla Lopyreva a dále pokračovala v propagaci Ruska.

„V minulosti možná někteří lidé pochybovali o tom, že někdy navštíví naší zemi, ale až dorazí na mistrovství světa, tak nepochybuji o tom, že budou z naší země nadšeni. Zvu vás všechny!“ napsala oficiální ambasadorka mistrovství. Pomůže její šarm a přiláká na turnaj desítky tisíc cizinců?