Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Playboy, nebo fotbal? Sexy rozhodčí ráda píská na chlapy a miluje Putina

Autor: ija

Jekatěrina Kosťuninová (21) píská v Rusku nejvyšší ženskou fotbalovou soutěž a třetí ligu mužů, občas i pohárové zápasy. Sní o tom stát se profesionální rozhodčí a jednou řídit i mezinárodní zápasy. Kvůli tomu by oželela i kariéru modelky, po které také pokukuje. Ovšem na Instagramu je hvězdou už dávno, má tam 80 000 obdivovatelů.  Pro ty ale zřejmě nebude tak důležité její soudcovské umění na hřišti, jako spíš její dokonalé tělo. 

„Pískání mě strašně baví. Při zápasech za mnou často chodí diváci a chtějí si udělat selfie, už jsem rozdala i nějaké autogramy. Občas se ptají, kdy budu pískat příště,“ svěřila se krásná Jekatěrina.

Komplimenty sklízí i od hráčů. „Ale všechno v rámci slušnosti. Žádné hloupé řeči,“ upřesnila rodačka ze sibiřského Krasnojarsku, kde studuje sport a tělovýchovu.

Kdysi sama hrála fotbal, ale když před třemi lety dostala nabídku dělat rozhodčí, ukončila „kariéru“. Denně je ovšem ve fitness centru a taky cvičí jógu. A pokukuje po dráze modelky.

„Z Playboye zatím nevolali, ale zvážila bych to,“ přiznává. „Mým největším snem ale je stát se profesionální fotbalovou rozhodčí. V tom případě bych na modeling klidně zapomněla.“

Je vášnivou obdivovatelkou prezidenta Vladimira Putina. „Pro ruský sport toho tolik udělal,“ tvrdí. 

Jekatěrina Kosťuninová píská v Rusku třetí fotbalovou ligu a touží se stát profesionální rozhodčí. Pokukuje ovšem i po modelingu.
Jekatěrina Kosťuninová píská v Rusku třetí fotbalovou ligu a touží se stát profesionální rozhodčí. Pokukuje ovšem i po modelingu.