Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tohle svinstvo nezná hranice! Kapitán Demo natočil šílený klip k seriálu Lajna

Autor: iSport.cz

Tohle jen tak někdo nemá… Televizní seriál z hokejového prostředí Lajna má nový videoklip k úvodní písni „Kdo to má“. A v podání Kapitána Dema je to prostě šílená pecka! Na videoklip se jako první můžete podívat exkluzivně na iSport.cz.

„Tohle svinstvo nezná hranice,“ zní ďábelským klipem Kapitána Dema pro seriál Lajna hláška z Majora Zemana. Bizarní rozstřel v samostatných nájezdech pak vrcholí famózní scénou „přivoláme Koháka“, což provází klepání kreditních karet o plexisklo...

Tohle svinstvo nezná hranice! Kapitán Demo natočil šílený klip k seriálu Lajna
Video se připravuje ...

Divoký klip k úvodní písni „Kdo to má“ vznikl v režii hudebníka Jordana Haje a natáčel se na hokejovém stadionu Hvězda. Píseň samotnou pak má na svědomí mimo jiné Jiří Burian, který stojí za stále populárnějším projektem “Kapitán Demo”.

Přivoláme Koháka, rozhodl kapitán Demo...
Přivoláme Koháka, rozhodl kapitán Demo...

Toho oslovil producent Lajny, Daniel Strejc, a po dohodě Jiří Burian připravil hudbu ke všem osmi dílům seriálu. „Jako úvodní skladba k seriálu Lajna byla ‚Kdo to má‘ jasná volba hned na první poslech. Má velkou energii a neuvěřitelně vtipný text, obecně se mně na hudbě a textech Kapitána Dema a celé jeho party líbí ten jejich humor a schopnost ironizovat a parodovat téměř cokoliv. Kdo to má se k seriálu výborně hodí, je stejně ironická a nadšená,“ dodává Strejc.

S kapitánem Demo se v klipu ukázali i samotní herci ze seriálu, takže se můžete těšit i na ústřední trojici Jiřího Langmajera, Zdeňka Piškulu a Hanu Vágnerovou.

Vysílání dalších sedmi dílů seriálu Lajna budete moci sledovat na přelomu října a listopadu na internetové televizi OBBOD.

Vypij to, vole! V Havířově se točí další díly seriálu Lajna
Video se připravuje ...

Nový hokejový seriál Lajna: Podívejte se, jak Langmajer seřval kapitána
Video se připravuje ...

První záběry z Lajny! Langmajer řádí, zlatem z Nagana mu třískají o zeď
Video se připravuje ...