Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velká proměna Madonny! Z popové hvězdy je fotbalová máma, která žije v Portugalsku

Autor: sjs

Má nový domov a to díky fotbalu. Popová legenda Madonna (59) bydlí v Portugalsku, kde její adoptovaný syn David (11) hraje v mládežnickém týmu Benfiky Lisabon. V úterý slavná zpěvačka se svým chlapcem zavítala na kvalifikační zápas MS mezi Portugalskem a Švýcarskem (2:0). V akci tak sledovali fenomenálního útočníka Cristiana Ronalda.

Za rok bude popové ikoně Madonně neuvěřitelných šedesát let a dokonce i v pokročilém věku dokáže propadnout novým vášním. V jejím případě fotbalu. V létě se kvůli adoptovanému synovi Davidovi, který pochází z afrického Malawi, odstěhovala do Portugalska, aby mohl hrát v mládežnické akademii Benfiky Lisabon.

Zpěvačka pravidelně chodí na synova utkání a fandí mu z plných plic. V úterý společně vyrazili na zápas ostřílených borců. Portugalsko si to se Švýcarskem rozdalo o první místo v kvalifikační skupině MS.

Domácí reprezentace s hvězdným kapitánem Cristianem Ronaldem se v Lisabonu před zraky Madonny vytáhla, v kvalifikaci zvítězila podeváté za sebou a stejným poměrem vrátila Švýcarům úvodní porážku 0:2. Portugalci si tak zajistili postup na šampionát. Možná jim příští rok přiletí fandit i popová legenda, když jim přinesla štěstí.

Madona a její syn Davide, který hraje za Benfiku Lisabon
Madona a její syn Davide, který hraje za Benfiku Lisabon