Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka fotbalisty Rooneyho: letos už SEDMÁ dovolená. Jak odpověděla kritikům?

Autor: pta

Na dovolenou jednou, maximálně dvakrát ročně? Manželka fotbalisty Waynea Rooneyho Coleen to má nastavené jinak. Se svými třemi syny vyráží na Barbados během podzimních prázdnin už na sedmou letošní dovolenou. Fanouškům, kteří ji vyčítají příliš časté rekreování, poslala na Twitteru jasnou odpověď.

Manželství Rooneyových prochází nelehkým obdobím. Vše odstartovalo na konci léta, když policisté slavného útočníka, který před sezonou přestoupil z Manchesteru United do Evertonu, zastavili opilého policisté. Spekulovalo se o nevěře, aféra byla na světě.

I v tento okamžik byla Coleen Rooneyová zrovna na dovolené. Tehdy na Mallorce. Nyní vyráží do další destinace. Tentokrát na Barbados. Se svými ratolestmi míří do luxusního hotelu Sandy Lane.

Když jí fanoušci začali vyčítat, že dovolených si užívá až moc, Rooneyová přispěchala s odpovědí. „Sedmá dovolená. Já myslela, že je to mnohem víc než to. Podzimní prázdniny strávené s dětmi. Věřím, že si je užijete taky a budete z nich mít spoustu zážitků,“ napsala na Twitteru.

Jak to nyní vypadá u Rooneyho v domácnosti? „Stále je na Waynea hodně naštvaná, ale nevidí důvod, proč by děti kvůli tomu měly trpět. Nechce ho nechávat doma samotného, protože mu nemůže věřit, ale taky nechce, aby jel s nimi,“ popisuje zdroj listu The Sun.

Je rozvod na spadnutí? Na ruce Rooneyové už snubní prsten není příliš často k vidění.

Když zachytili fotografové Coleen Rooneyovou naposledy, neměla snubní prsten
Když zachytili fotografové Coleen Rooneyovou naposledy, neměla snubní prsten