Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalistku se pokusil znásilnit reprezentant: Ležela jsem vedle něj bez kalhotek!

Autor: sjs

Nikdy nezapomene na tu potupu. Fotbalistka Alexandra Nordová promluvila o tom, jak ji před lety zneužil na hotelu v Londýně fotbalový reprezentant. Jeho jméno nechce prozradit, ale o detailech z osudného večera promluvila.

Švédská fotbalistka začala vyprávěním tím, jak ji reprezentant a hráč Premier League začal balit na hotelovém baru. „Ukazoval mi přes Google, kdo je a chvástal se tím, kolik má peněz,“ řekla Nordová, které se dostal fotbalista dokonce až na hotelový pokoj.

„Na recepci mával penězi a nechtěl, aby byl zapsán, že v hotelu přespává,“ prozradila tehdejší hráčka Queens Park Rangers. „Snažil se pak mít se mnou pohlavní styk. Naše těla byla tak blízko sebe, že to překračovalo všechny meze a nikdy bych to nedovolila. Neměla jsem na spodní části těla oblečení. Vůbec si nepamatuji, jak daleko zašel,“ popisovala Nordová. Ráno pak zahanbená utíkala z hotelu.

„Styděla jsem se a byla jsem moc naštvaná. Odešla jsem v roztrhaných punčochách. Viděli to i na recepci. Zavolala jsme si taxi a jela domů,“ povzdechla si půvabná blondýnka.

Proč však promluvila o sexuálním skandálu až po několika letech? „Zjistila jsem, že má manželku. Hlavně jsem byla v novém prostředí a neměla dostatek důkazů. Nevěděla jsem, co si můžu v Londýně dovolit. Tak moc jsem se styděla, že jsem o tom s nikým nechtěla mluvit,“ uzavřela příběh Nordová.

Nordovou obtěžoval ženatý fotbalista
Nordovou obtěžoval ženatý fotbalista