Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejen dluhy! Stíhaný hokejista měl po Kristelové v posteli řadu sexy missek

Autor: sjs

Neměl peníze, ale přesto si nemohl stěžovat na nepřízeň krásných žen. Bývalý extraligový obránce Martin Tůma (32), který je od září 2015 v policejní evidenci hledaných osob kvůli nesplaceným dluhům, okouzlil řadu modelek. Kdo všechno s ním sdílel společné lože?

Hrozí mu, že na pár let se převlékne do tepláků a bude si odpykávat trest v malé vězeňské cele. Pro někdejšího hokejistu Litvínova a Českých Budějovic Martina Tůmu by to bylo velice krušné. Vždyť kromě moderátorky Kateřiny Kristelové , kterou si v roce 2010 vzal a mají spolu dceru Klaudii (7) si dopřával přízně nejkrásnějších českých modelek.

Po rozvodu s exmanželkou Kristelovou měl obránce za pár týdnů v náručí vicemiss z roku 2008 s exotickým jménem Elisavet Charalambidu (32), se kterou se hokejista setkal při běžecké akci v Brně.

Po Kristelové randil hokejista s vicemiss Elisavet Charalambidu
Po Kristelové randil hokejista s vicemiss Elisavet Charalambidu

Vztah s poloviční Řekyní mu nevyšel, ale na svůj šarm dokázal ulovit další účastnici ze soutěže krásy. Finalistku Miss Martinu Dvořákovou (33). „Ještě že mám přítelkyni! Závodila na koních, ví, co sport obnáší. Se mnou prošla děsným obdobím, chci jí ukázat, že živost s hokejistou můře vypadat úplně jinak,“ řekl před třemi lety Tůma serveru hokej.cz.

S vrcholovým hokejem nakonec seknul a v Americe se schovává před dluhy, které v Česku nasekal. Která spasitelka asi stojí nyní po jeho boku a snaží se mu pomoci dostat se z finančních problémů?