Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrozivá nehoda fotbalisty Fenina: Trefil strom, auto zůstalo na střeše!

Autor: ps

Ten kluk má velkou kliku! Fotbalista Martin Fenin (30), který momentálně obléká dres druholigového Varnsdorfu, má za sebou šílenou autonehodu. Svůj luxusní mercedes napasloval do stromů, omlácená plechovka pak skončila na střeše.

Průšvihy se na něj jen lepí. Velkou část svých fotbalových angažmá má spojenou s něčím, co se nepovedlo. Ať už jde o jeho pád z okna, za kterým má údajně být náměsíčnost či podvečer v Německu, kdy si při grilování zapálil byt. Vzniklou škodu tehdy deník Bild odhadl na 2,4 milionu korun.

V květnu Fenin svoji přítelkyni rozhodně nezanedbal.
V květnu Fenin svoji přítelkyni rozhodně nezanedbal.

Zdá se, že Fenin ví, jak bojovat o život, což musel předvést také ve středu ráno za volantem luxusního mercedesu. Mezi Jílovým a Libouchcem totiž vyletěl z vozovky, narazil do několika stromů a auto převrátil na střechu. Z vraku vylezl bez vážných zranění!

Podle ústecké policejní mluvčí Veroniky Hyšplerové byla hladina alkoholu v krvi po provedení dechové zkoušky na nule. „Pravděpodobnou příčinou dopravní nehody je to, že se řidič plně nevěnoval řízení vozidla,“ uvedla pro deník.cz.

Momentálně se spekuluje, co se při cestě na klubovou akci Feninovi stalo. Nepozornost je jedna varianta, tou další je, že fotbalistovi přeběhla před autem srna. Martin naštěstí vyvázl z ošklivě vypadající havárie nezraněn. Odneslo to hlavně auto, které je alespoň podle vzhledu na odpis.

Fenin o seriálu Vyšehrad: Ten klučina komentuje věci, kterým nerozumí
Video se připravuje ...

Fenin o bouřlivé kariéře: Vypadl jsem z okna a všechno se otočilo
Video se připravuje ...