Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tajemná vražda vyřešena? Hráče NBA (†34) měla rozstřílet exmanželka!

Autor: sjs

Dlouhých sedm let uplynulo od vraždy basketbalisty Lorenzena Wrighta (†34), který byl nalezen mrtvý v lese. Jeho tělo bylo prošpikováno pěti střelnými ranami. Teprve v pátek police zatkla jeho bývalou ženu Sherru Wrightovou-Robinsonovou a v pondělí 18. prosince stane před soudem.

Někdejší hráč NBA Lorenzen Wright zmizel v červenci 2010 a bylo po něm vyhlášeno pátrání. Po několika týdnech byl nalezen v lese nedaleko Memphisu bez známek života.

Dlouho se nedařilo zjistit, kdo basketbalistu zastřelil a použil k tomu zbraně různých ráží. Případ se pohnul až před měsícem.

Z vraždy prvního stupně byl obviněn Billy Turner, který podle médií působil jako diákon v kostele, v němž pomáhala i Wrightová-Robinsonová. Samotná žena by asi nedokázala manipulovat s tělem, které měřilo 211 centimetrů a vážilo 110 kilogramů.

Wright byl sedmičkou draftu z roku 1997 a v NBA odehrál za 13 sezon 778 zápasů s průměry osm bodů a 6,4 doskoku na utkání. Nastupoval za Los Angeles Clippers, Atlantu, Memphis, Sacramento a naposledy v sezoně 2008/2009 za Cleveland.

Bývalý hráč amerického fotbalu Anthony McClanahan s manželkou Keri, kterou měl podle policistů brutálně zavraždit...
Bývalý hráč amerického fotbalu Anthony McClanahan s manželkou Keri, kterou měl podle policistů brutálně zavraždit...