Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

První FOTO Kvitové z natáčení Ordinace v růžové zahradě. Co tam bude hrát?

Autor: sjs

Splnil se jí velký sen. Ať je tenistka Petra Kvitová (27) na jakémkoliv místě planety, kde zrovna hraje turnaj, tak si udělá čas pustit si oblíbený seriál Ordinace v růžové zahradě. V lednu se dokonce objeví v jednom z dílu populárního seriálu televize Nova.

Je zvyklá vystupovat před kamerou, ale nikoliv jako herečka. Kvitová však přijala výzvu herce Petra Rychlého a s pomocí scénáristů se objeví na obrazovce. „Jakmile vyhrajete první zápas, tak já vám jako Čestmír Mázl zařídím roli v Ordinaci v růžové zahradě!“ sliboval Rychlý, který tak povzbuzoval tenistku po loňském napadení, kdy na ni v jejím prostějovském bytě zaútočil zatím stále neznámý pachatel a ošklivě jí pořezal ruku.

Představitel doktora Mázla si před kamerou nakonec zahrál na kurtu s dvojnásobnou wimbledonskou vítězkou a následně se dočkal i rady od Kvitové. „Budu mu promlouvat do duše. Ale co a proč mu budu říkat, na to se budete muset podívat v roce 2018,“ uvedla tajemně tenistka a ukázala na svých sociálních sítích i první záběry z natáčení.

Snímky z natáčení Ordinace, kde si zahraje Kvitová s Petrem Rychlým
Snímky z natáčení Ordinace, kde si zahraje Kvitová s Petrem Rychlým