Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejlepší prezident bych byl já, perlí Vémola. Zemana s Drahošem do klece

Autor: iSport.cz

Je to rebel! Karlos Vémola je ještě v Africe, kde si užívá krás přírody, ale taky se tvrdě připravuje na další souboj v MMA. I přesto však sleduje dění v České republice a svým fanouškům poslal zajímavý návrh, jak rozhodnout prezidentské volby.

Karlos Vémola na Hrad? Ne, ještě není správný čas, říká sám Vémola ve videu, které poslal svým fanouškům z Afriky. Tam v současnosti trénuje na další souboj, který se uskuteční 3. března v Pardubicích na akci organizace XFN.

VIDEO: Karlos Vémola o prezidentských volbách

Karlos Vémola z Afriky o prezidentských volbách
Video se připravuje ...

„Nejlepší prezident bych byl já. Alespoň by vždy bylo, tak jak řeknu,“ říká s úsměvem v jednom z videí z Afriky český terminátor. „Ale já na to nemám ani věk, ani čas. Ještě je tu pár Slováků, kterým potřebuji namlátit,“ dodává a naráží tím na možnost, že by se jeho soupeřem mohl stát Samuel „Pirát“ Krištofič, slovenský MMA bojovník a vítěz druhé řady televizní show Oktagon.

VIDEO: Tvrdý trénink Karlose Vémoly v Africe

Karlos Vémola během tvrdého tréninku v Africe
Video se připravuje ...

„Nahnal bych Zemana s Drahošem do klece, ať ukážou, kdo je připravenej za ten český národ bojovat. Ať si tu cestu na Hrad vybojujou,“ navrhuje s úsměvem nejslavnější český bojovník MMA změnu průběhu druhého kola voleb. „Ale beze zbraní, Miloši. Žádný hole, pěkně podle pravidel, v kleci. Vítěz bere vše, vítěz na Hrad.“

Karlos Vémola v Africe
Karlos Vémola v Africe
 

Karlos Vémola je zkrátka legendou českého MMA, která nechce nudit a své fanoušky chce bavit i jinými tématy, než pouze zápasením.

Vstupenky na XFN 8 v Pardubicích ZDE >>> 

XFN v PardubicíchFoto XFN