Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Nahá Koukalová přebila Jágra! Dokonalé sexy tělo už ukázala několikrát

Autor: ps

Tvrdí o sobě, že je stydlivá. Ale podle toho, že své dokonalé sexy křivky neukázala poprvé, možná našla v nahotě zálibu! Biatlonistka Gabriela Koukalová (28) se ukázala »jen tak« v reklamní kampani, předtím také po boku svého manžela Petra.

Fantastická figura Koukalové vystřídala v propagaci klenotnictví jinou hvězdu – Jaromíra Jágra ! Při focení toho odhodila hodně a zaměřila se na to, aby upoutala jinak, než to bývá obvyklé!

Jasně, ne všichni si toho všimli, protože nejspíš hleděli někam jinam. Ale Gábina se vzdala svého výrazného líčení a vsadila na přirozenost. Nutno říci, že v těch sexy pózách s výraznými pihami a zrzavými vlasy vypadá naprosto dokonale!

„Od toho focení se líčím úplně jinak a mnohem jemněji. Přirozený look jsem si doslova zamilovala a cítím se v něm velmi dobře,“ přiznala Gabriela, která se nebála ani odvážných fotek.

Gabriela Koukalová nahradila Jardu Jágra v reklamě na klenoty
Gabriela Koukalová nahradila Jardu Jágra v reklamě na klenoty

Na jedné je nahá úplně, ale nevykouklo nic, co řadu mužů a jistě i spoustu žen zajímá nejvíc. To si Koukalová stále schovává pro svého vyvoleného. Právě s Petrem se úplně nahá ukázala poprvé. Tak, že si oba v ateliéru zakrývali citlivá místa a nazí propagovali boj proti rakovině.

S trochou provokace vyrukovala několikrát během dovolených. Ostatně fotky, kde má na sobě jen bikiny, patří k nejsledovanějším na jejím Instagramu! Komentáře v superlativech jsou samozřejmostí…

O lavinu vzrušení se ale Gabriela postarala i během závodu loni v únoru, a to vůbec netušila, proč. Při převlékání ji zachytily kamery, což znamenalo jediné – zemětřesení na sociálních sítích!

Tak snad se česká biatlonová hvězda brzy vrátí do stopy a na střelnice, abychom si ještě nějakou dobu vychutnávali ten senzační pohled. Přiznejme si, mezi biatlonistkami dost chybí…

Koukalová o roku 2017: Průběžně jsem se zocelovala. Ale baví mě to
Video se připravuje ...

Koukalová v bílé, Ledecká v černé. Komu to na Sportovci roku nejvíce slušelo?
Video se připravuje ...