Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka tenisty Beckera na pláži: v 41 letech a po dítěti má tělo jako modelka!

Autor: sjs

Má to ale štěstí. Tenisová legenda Boris Becker (50) se může chlubit krásnou manželkou Lilly, která snad ani nestárne. V jedenačtyřiceti letech má stále perfektní postavu, jako v dobách, kdy se živila modelingem. Navíc je po dítěti a dokázala překonat i loňskou manželskou krizi, která naopak její tělo ještě posílilo.

V červenci 2017 musel Boris Becker vyhlásit bankrot. Špatná investice ho nestále pouze desítky milionů dolarů, ale málem i manželství. „Museli jsme začít chodit do poradny, kde nám pomohli,“ prozradila nedávno Lilly Beckerová, která nejtěžší chvíle v životě utěšovala vodkou a cigaretami. Pak se ale jednou podívala do zrcadla a rozhodla se konat.

„Řekla jsem si, že vypadám jako ho*no a cítila jsem se jako ho*no. Přestala jsem tak pít vodku a kouřit. Začala jsem cvičit,“ řekla Lilly a jako důkaz, že tomu tak doopravdy je, se předvedla o víkendu v plavkách na pláži v Miami, kde byla se synem Amadeem. Pánové se při pohledu na její vypracované tělo kochali. Dámy jen tiše záviděly.

Tentokrát ale půvabná paní Beckerová neodhodila svršek plavek, jak má ve zvyku. V Evropě se nebojí, ale v puritánské Americe by zbytečně vyvolávala rozruch.

Zatímco manžel pracuje, aby splácel dluhy, paní Beckerová se sluní
Zatímco manžel pracuje, aby splácel dluhy, paní Beckerová se sluní