Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jedna Plíšková válí na kurtu, druhá udivuje modelingem: Ségra, ty jsi kočka!

Autor: as

Amerika patří nám! Tenisové sestry Karolína a Kristýna Plíškovy (26) si vychutnávají ovace fanoušků. Zatímco první potvrzuje pověst superstar, druhé tleskají za její modelingový pokus.

Za velkou louži Kája s Tyndou necestovaly samy, doprovod jim dělá i slavný fotograf celebrit Ondřej Pýcha. Ten obě dvojčata fotil při minulém turnaji v Indian Wells a první várku snímků s Kristýnou už zveřejnil. A povedly se!

„Focení mě baví. Je to pro nás i trochu odreagování od tenisu, takže nechat se nalíčit a vyrazit udělat fotky do pěkného prostředí je docela zábava,“ smála se o dvě minuty starší z obou dvojčat, které to v kalifornské poušti vážně seklo.

Fandové napjatě čekají, jak dopadnou fotky její slavnější ségry. Šestá hráčka světa jim ale dělá radost i tak – na megaturnaji v Miami válí, v noci se bila o semifinále. Jako přídavek nabídla svým obdivovatelům odměnu – tričko ze speciální edice své vlastní kolekce #AceQueen. „Chcete ho? Vyfoťte se při jakékoliv sportovní aktivitě a sdílejte na sociálních sítích. Nejlepší vyberu a odměním,“ slíbila Karolína.

Kristýna by se hodila na profesionální focení portrétů.
Kristýna by se hodila na profesionální focení portrétů.