Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Koukalová vzpomíná i vesele: Trapas s vibrátorem a necudný dárek Jágrovi!

Autor: sjs

Je možná až příliš otevřená. Biatlonistka Gabriela Koukalová ve své knize Jiná promluvila o velice intimních tématech. Ale ve své autobiografii zmínila i mnoho veselých historek s tím spojených...

Že sportovci si ze sebe umějí dělat srandu, poznala na vlastní kůži i biatlonistka Gabriela Koukalová , kterou si podali její kolegové z reprezentace.

„Když jsem měla narozeniny, kluci z týmu mi dali z legrace těsně před letištní kontrolou balíček. Hodila jsem ho do příručního kufříku, pán u rentgenu mě poznal a při pohledu na monitor se dost divil. Kluci se náramně bavili. V balíčku byl vibrátor,“ prozradila Koukalová.

Gabriela Koukalová vzpomíná na báječnou dovolenou s manželem na Maledivách.
Gabriela Koukalová vzpomíná na báječnou dovolenou s manželem na Maledivách.

Sama biatlonistka má velký smysl pro humor. Vždyť před čtyřmi roky na olympiádě v Soči poslala své kalhotky samotnému Jaromírovi Jágrovi .

„Na olympiádě jsme měli hodně průsvitné kombinézy a já si během závodu neustále vytahovala kalhotky. Řekla jsem v legraci novinářům, že kdybych si je neupravovala, tak jsem mohla být rychlejší. Jágr mi dokonce na Facebook napsal, ať jedu příště naostro a budeme mít zlato. Nalepila jsem mu kalhotky na čtvrtku, dala do obálky a připsala jsem tam, že děkuji za radu a nebudu už je potřebovat. Popřála jsem mu i vše nejlepší k narozeninám,“ popisovala Koukalová, která tehdy ještě ani nechodila s manželem Petrem...