Premium
13. dubna 2018 • 11:30

Před manželem Koukalovou zrazovali. Jakou roli má nyní v její kariéře?

Autor: pv, ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je její životní láskou. Manželem. Ale rovněž mužem v pozadí, jemuž někteří nemohou přijít na jméno. „Není jednoduché být životním partnerem nejoblíbenější sportovkyně většiny národa,“ ví Petr Koukal. Bývalý badmintonista a český vlajkonoš na OH 2012, který má za sebou silný životní příběh. Další nyní žije s Gabrielou Koukalovou. Ve větší roli, než se mnohým může líbit. Přečtěte si profil muže, proti kterému se vymezovali biatlonistčini blízcí i reprezentační tým.



Poznala ho těsně po olympiádě v Soči na vyhlášení Trenéra roku. Zpočátku se jí nezdál. „Vypadal trochu namyšleně,“ přiznala Gabriela Koukalová ve své biografii Jiná. Jenže nakonec se z toho zrodil osudový svazek. Ona - biatlonová hvězda a on - badmintonista a několikanásobný mistr republiky, který v minulosti překonal i rakovinu varlat, Petr Koukal.

Dnes jeden z nejslavnějších českých párů. Sportovních. Marketingových. I rozporuplných... „Ach jo. PR by Koukal,“ podotkl například v den vydání její knihy na Twitteru vodní slalomář Vavřinec Hradilek, když se k němu dostala pasáž o spolknutí lžičky. Nebyl jediný, kdo během toho dne podobný názor vyslovil.

Knihu vydává ing. Petr Koukal (otec manžela). Jejím autorem je muž, který napsal i biografii badmintonisty Koukal jsem. A na internetových stránkách Koukalových je kniha k dostání i jako součást společného „partnerského“ balíčku.

Koukal? Dej si na něj pozor...

Za příplatek dostanete i věnování od Gabriely (příplatek jde na konto Bariéry) a na jejich oficiálních stránkách si můžete koupit třeba její mikinu, tričko, hrníček.

Propracované... Je to vztah, v němž je Gabriela Koukalová dle svých slov šťastná. Vztah, který ale není černobílý, což i samotná biatlonistka ve své zpovědi popisuje. Už od samého začátku.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud