Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

O pokračování Baroše v Baníku rozhodovala i sexy manželka. Co mu řekla?

Autor: pv

Měl to být poslední zápas v lize a vůbec ve vrcholovém fotbale. Útočník Milan Baroš se ale nakonec rozhodl, že bude v kariéře pokračovat i po letošní sezoně a opět v dresu Baníku Ostrava, který se zachránil na poslední chvíli. Co ho nejvíce nalomilo, aby zůstal na trávnících, prozradil v talkshow TIKI-TAKA na O2 TV Sport.

Končím! Prohlašoval Baroš nejdříve po posledním zápase, ale stačilo pár hodin a všemu je jinak. „Bavil jsem se o tom se ženou i klukama z kabiny a rozhodl jsem se pokračovat. Uvidím, jak dlouho ještě,“ nastínil útočník a diváci ve studiu mu za jeho rozhodnutí zatleskali.

„Manželka je ráda, že nebudu doma prudit,“ smál se Baroš při otázce, jestli to jeho ženě Tereze a dvěma synům nevadí, že nebude pořád s nimi. V pořadu Tiki Taka pak ještě prozradil, jaké překvapení čeká na hráče Baníku za záchranu v lize.

„Jarek Nohavica nám soukromě zahraje. Mělo to být letos za titul, tak teď je to místo toho za záchranu. Po posledním zápase za námi přišel do kabiny a roztrhal tiket, na kterém měl za 1000 korun vsazeno, že vyhrajeme titul,“ řekl šestatřicetiletý fotbalista.

Baroš kariéru nekončí
Video se připravuje ...