Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brankář Neuvirth si vzal zpěvačku Gudasovou: Pohádková svatba teprve bude!

Autor: ps

Už vychovávají dcerku Emilku, ale to hlavní do dnešního dne chybělo. Hokejový brankář Michal Neuvirth (30) se oženil se zpěvačkou, držitelkou ceny Thalie a sestru tvrďáka Radka Gudase Karolinou (25). Civilní svatbu na úřadě za týden vystřídá pohádkový obřad v Řecku!

Vzali se v tichosti na úřadě ve vesničce Neštěmice nedaleko Ústí nad Labem. Na skromnou svatbu jen v devíti lidech se sešli před desátou ranní. Michalovi vše dosvědčil parťák z Philadelphie Flyers a brácha své milé, jeho ženě zase maminka Radomíra. „Je to jen kvůli papírům,“ objasnila zpěvačka Blesku.

„Příjmení mám po manželovi, takže jsem oficiálně paní Karolina Neuvirthová. Je skvělé, že jako rodina neseme společné příjmení,“ pochvaluje si žena, která ještě v neděli stála na prknech Divadla Broadway, kde si střihla roli Marči v Mýdlovém princovi.

Přátelé a kamarádi se nemusí strachovat, že by o něco přišli. Dostali pozvánku, aby se zúčastnili té vysněné pohádkové svatby, která se přesune do vyhřátého Řecka. „Odlétáme začátkem června a dohromady nás bude asi třicet. Bude to parádní párty na pláži,“ nemůže se Karolina společné oslavy s kamarády dočkat. Tak ať všechno vyjde!

A je to oficiální! Hokejový brankář Michal Neuvirth si vzal zpěvačku Karolinu Gudasovou.
A je to oficiální! Hokejový brankář Michal Neuvirth si vzal zpěvačku Karolinu Gudasovou.

Na prvním rande jsme potkali Vorase a ten to roznesl v kabině, řekl o vztahu s Gudasovou Neuvirth
Video se připravuje ...