Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sereniny výstřelky na královské svatbě: Nahota, blízké setkání s Clooneym i tenisky!

Autor: ps

Maximum pozornosti bylo o víkendu upřeno na Spojené království, kde se britský Princ Harry (33) oženil s americkou herečkou Meghan Markle (36). Kus slávy si ovšem utrhla i tenistka Serena Williams (36)!

Byla středem pozornosti a jednoznačně patřila k nejzvučnějším jménům, která měla tu čest vidět celou slávu přímo na hradu Windsor.

A nebyla by to extravagantní Američanka, aby se nepostarala o pár výstřelků. Ještě před začátkem anglické pohádky se vyfotila nahá před zrcadlem. Kolem těla měla jen bílý ručník a lákala fanoušky, aby na jejím instagramovém profilu sledovali, co se na svatbě děje. 

Po róbou měla Serena tenisky!
Po róbou měla Serena tenisky!

Na obřad přišla tenistka po boku manžela Alexise Ohanina v lososových šatech, zaujala i svým kontaktem s Georgem Clooneym, ke kterému se podezřele blízko nahnula...

Před večerní párty se ale tenisová legenda převlékla. Zvolila květinové šaty, jenže pod nimi nebylo to, co by každý čekal. Místo lodiček šla v teniskách!

„Často je nosím pod večerní róbou. Tyhle jsem dostala na poslední chvíli,“ prozradila na sociální síti bývalá světová jednička, která se v současné době stará o osmiměsíční dceru Alexis.

Její kamarádce Meghan to jistě nevadilo. A kdo ví, jestli čerstvá vévodkyně ze Sussexu tuší, zda ji po mateřské uvidíme už na French Open...

Královská svatba: vše o veselce Harryho a Meghan najdete zde »

Meghan je přesně typ "princezny", kterou naše dcery potřebují za vzor>>