Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Baroš propálil, jak divočil: Ve ferrari jel 320 km/h, investicemi se připravil o balík

Autor: sjs

Byl králem bujarých večírků. Fotbalista Milan Baroš nyní s odstupem času politoval, že kdyby tolik nedivočil, mohl to s fotbalem dotáhnout ještě výš. Útočník Baníku Ostrava navíc na sebe prozradil pikantnosti z mládí.

Kde byla před lety dobrá zábava, tam nemohl Baroš chybět. „Hodně jsem pařil a vím, že to nebylo zrovna ideální pro fotbal. Kariéra mohla být ještě lepší, kdybych tohle oželel,“ pravil s pokorou pro Radiožurnál bývalý český reprezentant, který vzpomněl i na slavnou fotografii, kdy při jednom z nočních tahů si na hlavu nasadil prezervativ. Snímek se tehdy dostal na veřejnost a oběhl nejen Česko.

„Kamarád měl svatbu. Měli jsme s kluky dobrý kolektiv a vymýšleli jsme různé věci. Dostal jsem tak za úkol nasadit si na hlavu kondom a nafouknout ho. Měli jsme tehdy jednorázový fotoaparát a chtěli jsme se pak těm našim fotkám zasmát. Ale ztratili jsme ho a našel ho nějaký dobrák a prodal tu fotku do bulváru,“ řekl s povzdechem Baroš.

Milan Baroš přiznal, že s ferrari letěl i 320 km/h.
Milan Baroš přiznal, že s ferrari letěl i 320 km/h.

Kromě úletu s prezervativem byla jeho dalším velmi známým prohřeškem rychlá jízda ve Ferrari 430 Coupé na francouzské dálnici. Policie mu tehdy naměřila, že měl ručičku tachometru na čísle 271! Byl mu zabaven vůz, rok nesměl řídit a dostal pokutu 1500 eur.

„Když jsem jel ve ferrari, tak jsem měl nával strachu. Nejezdím jako blázen. Ono to tak vypadalo, že mě chytli, když jsem jel 271 km/h. Ten příběh k tomu je opravdu zvláštní. Jezdil jsem s ním normálně, ale jednou jsme jeli se švagrem a chtěl jsem zkusit, kolik z toho vytáhnu. Bylo to ve Francii a byl zrovna státní svátek. Před námi tříproudová dálnice, kde byla čtyři kilometry dlouhá rovinka a nikde ani auto… Kdyby mě chytli o půl minuty dřív, tak tam bylo 320 km/h a kdyby mě zastavili o půl minuty později, tak jsem jel předpisově,“ tvrdil Baroš a nestyděl se říci, že v tak vysoké rychlosti se za volantem bál a už nikdy takhle nehazardoval.

Jako risk by se ale daly označit jeho investiční projekty, kdy nalétl některým lidem včetně kamarádů a dal jim peníze. „Jednou nebo dvakrát jsem se spálil. Přišel jsem o statisíce korun, ale přes milion to nebylo. Člověk má postupně s věkem své projekty a ostatní už to pak nezkouší,“ dodal fotbalista, který je nyní už na své úspory opatrný.