Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hubená Berdychova Ester v úzkých růžových bikinách: Na léto jsem připravená!

Autor: ps

Tenista Tomáš Berdych (32) se letos na kurtech trápí, zato jeho žena je lepší a lepší. Naposledy Ester (26) ukázala, že je připravena na plavkovou sezonu. Vyfotil svoji fantastickou postavu v růžových bikinách a je to dokonalé!

Jako věrná žena je svému tenistovi po boku téměř na každém turnaji. Když si Tomáš jede svoji rutinu, naskočí do vlastního tréninku. Dře, potí se v posilovně, prostě maká, aby byla na tribunách a společenských akcích stále tak atraktivní, jako tomu bylo doposud.

Ester je na léto dokonale připravená!
Ester je na léto dokonale připravená!

Nutno říci, že to Ester jde. Na Instagramu už má 68,5 tisíc zvědavců, kteří denně sledují její život. Fotky z posilovny a kontrola u zrcadla v plavkách je běžnou součástí. A kdo to sleduje podrobně, vidí, že krásná brunetka zraje jako víno.

„Jste připraveni na léto?“ ptá se nesměle u fotky v růžových plavečkách. Snědá barva na těle, sexy dmoucí se tvary ženské krásy, no kdo by odolal? Berdych už si ji prstýnkem a svatbou v Monaku před třemi lety přivlastnil, ostatní se mohou jen mlsně koukat a snít. Tak snad to půjde Tomášovi na hřišti stejně dobře, jako Ester na tom jejím…