Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dubaj jen zírala: Hokejista Jaškin vozil svou sexy kočku v bouráku za 6,5 mega!

Autor: ps

Teď mají čas být spolu, tak si ho vychutnávají v plné parádě! Hokejista Dmitrij Jaškin (25) vzal svoji sexy lásku Nadiu na dovču do Dubaje, kde půjčil Lamborghini za zhruba 6,5 milionu korun. Kolemjdoucí na nich mohli oči nechat!

Byl to nečekaně Jaškin , kdo na mistrovství světa v Dánsku táhl českou reprezentaci. O bod za Dominikem Kubalíkem (3+5) byl druhým nejproduktivnějším hráčem a zároveň nejlepším střelcem týmu.

Nadia se baví v Dubaji.
Nadia se baví v Dubaji.

Po skvěle zakončené sezoně je vhodná doba na nabrání psychické pohody, která by se mohla hodit před klíčovými jednáními o Jaškinově budoucnosti. Dosud Dmitrij oblékal dres St. Louis, kde mu ale smlouva skončila, takže má dveře otevřené.

Ale zpět do tepla! Neodolatelnou Nadiu odvezl do Spojených arabských emirátů. Asi mu bylo málo, že se za ní místní tolik otáčí, tak si vyzkoušel nadupaný sporťák.

Měl sice co dělat, aby se se svými 190 centimetry vešel za volant. Vypadal trochu zlomeně, ale poradil si. Zvuk motoru byl dokonalý, tak snad šťastně a bezpečně blonďatou lásku povozil...