Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Miluje nahotu a Jaškina! Ale komu bude sexy Ruska Nadia na MS fandit?

Autor: fuk, ps

Byl to na úvod MS pořádný mišmaš národů. Česko skolilo Slovensko (3:2 pp), přičemž výhru gólem zařídil šutér s ruským původem Dmitrij Jaškin (25). O den později se proti Švédsku (2:3) neprosadil, i když bojoval. Čeká ho ale zápas s Ruskem, ten pro něho bude pikantní. Kvůli původu i sexy přítelkyni!

Do české repre přivála tohohle šikulu ignorace sborné. „Nejevili zájem, nikdo se mi neozval,“ prozradil. Na rodnou vlast svého otce ale nezanevřel ani poté, co navlékl dres s dvouocasými lvy a orlicemi. „Tady žiju, reprezentuju Česko, ale vždycky budu Rus. To nikdo nezmění,“ tvrdí.

Kariéru začal budovat ve Vsetíně, parádními výkony ve Slavii poté upoutal zájem z ciziny. Odmítnout v roce 2012 volání NHL, kam ho lákalo St. Louis, bylo pro supertalentovaného mladíka nemožné. Za šest let se stihl probít do role jasné opory svého týmu. Není divu, že na něj při letošním skládání týmu pro dánské MS trenér Česka Josef Jandač hodně sázel.

Jaškinova krásná přítelkyně Nadia.
Jaškinova krásná přítelkyně Nadia.

A důvěru mu tenhle tank, jak se Jaškinovi kvůli robustní postavě přezdívá, zatím plní. Už má na letošním šampionátu jeden zářez. „Jsem nadšený, podařilo se mi dát vítězný gól na mistrovství světa. Je to jeden z nejhezčích momentů kariéry,“ jásal sobotní hrdina.

A jak by měla vypadat odměna pro střelce? To už bude nejlepší nechat na Jaškinově největší fanynce, kterou má dozajista v krásné přítelkyni Nadie. Však tahle sexy blondýnka si už bude vědět rady...