Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující scéna jako z porna! Unese Neymar na MS video intimních partií své lásky?

Autor: ps

Na mistrovství světa v Rusku to zatím není Neymar (26), na kterého jsou fotbaloví fanoušci zvyklí. Že by za tím bylo něco víc, než pauza po zranění zlomeného nártu? Zdá se, že je to možné. Jeho láska Bruna Marquezine totiž natočila scénu jako z pornofilmu!

Ty fotky jsou šokující! Neymarova brunetka se pořádně odvázala při natáčení erotické scény ve filmu. Vůbec se s tím nemazala. Nejdřív svlékla podprsenku, pak si od hereckého kolegy nechala stáhnout i kalhoty. Všechny zabraly kamery a teď jsou žhavé obrázky ozdobou internetu!

Otázka je, jak sexy snímky, na nichž je vidět fantastické tělo i intimní partie neodolatelné Bruny, zapůsobí na hvězdu šampionátu v Rusku. Brazilci zatím svými výkony nepřesvědčili – se Švýcary jen remizovala (1:1), porazila Kostariku (2:0) a až dnes večer může rozhodnout o jejím jistém postupu.

Podobně, jako celá Brazílie, je na tom hvězdný Neymar. Zatím má na kontě jen jednu branku a herně za nejlepšími hráči turnaje dost zaostává. Erotická příhoda jeho krásné lásky, která patří mezi nejkrásnější modelky světa a zná ji už od roku 2012, mu na pohodě určitě nepřidá…

Herec Brunu dokonce svlékl z kalhotek!
Herec Brunu dokonce svlékl z kalhotek!

FAKTA MS: Nigérijský rychlík Musa a brazilský happy end
Video se připravuje ...