Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Štěpánek je táta! Vaidišová porodila holčičku, jaké jí vybrali jméno?

Autor: bko

Zamilovali se, vzali, rozvedli, znovu se zamilovali, tajně vzali… a teď už mají dítě! Bývalí tenisté Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek se stali rodiči, Nicole před pár dny porodila holčičku Stellu a s přírůstkem do rodiny se teď pochlubili na sociálních sítích.

Radek si přitom ještě před pár dny užíval na karlovarském festivalu, kde měl ovšem i pracovní povinnosti. Snad ale porod své Nicole stihnul, jak plánoval… „Určitě budu u porodu a těším se na svou novou roli,“ prozradil Štěpánek ve Varech.

A nemuselo by zůstat jen u jediného přírůstku do rodiny, Radek prý touží po více dětech. „Vím, že to bude s miminkem náročné, ale život bez dětí, když je chcete a můžete mít, by byl smutný,“ hlásil.

V úterý už jako hrdý táta oznamoval celému světu na sociální síti: "6. července v 16:31 se nám život obrátil vzhůru nohama, když jsme poprvé uviděli naši dceru... Zdravá, šťastná a s hlavičkou plnou vlasů je vším co jsme si kdy mohli přát... Vítej na světě Stellinko," napsal Štěpánek na Instagram.

Tak uvidíme, jak se bude divoký příběh lásky dvou tenistů vyvíjet dál... V roce 2010 se vzali, po třech letech se rozvedli, aby se vloni dali opět dohromady. Na konci května pak světu oznámili, že jsou opět svoji.

Tenisovému páru Nicole Vaidišové a Radku Štěpánkovi se narodilo dítě, dcera Stella
Tenisovému páru Nicole Vaidišové a Radku Štěpánkovi se narodilo dítě, dcera Stella