Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tajná svatba Vaidišové se Štěpánkem: Stejní novomanželé, všechno ostatní bylo jinak!

Autor: pv

Opět jsou svoji! Zatímco před osmi lety tenisový pár Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek uspořádal velkolepou veselku na Pražském hradě, tentokrát zvolila zamilovaná dvojice pro druhý sňatek malý obřad na radnici ve Stodůlkách. Jak moc rozdílné tyhle dvě svatby byly?

Byla to velká událost. Poprvé si bral Radek Štěpánek půvabnou blondýnku Nicole Vaidišovou na Pražském hradě v katedrále svatého Víta 17. července 2010.

Kde se vezmeme?

Tenistku tehdy přivezla limuzína Rols-Royce a mezi svatebčany nechyběly kromě hokejisty Jaromíra Jágra a jeho tehdejší přítelkyně Inny Puhajkové ani tenistky Iveta Benešová, Klára Koukalová a Barbora Strýcová. Dostavil se i italský kuchař Emanuele Ridi či kontroverzní podnikatel Ivo Rittig. Skoro o osm let později 25. května proběhla svatba na úřadě Prahy 13 mezi paneláky a účastnili se ji kromě nevěsty a ženicha jen svědci.

Skromná hostina po svatbě Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové
Skromná hostina po svatbě Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové

Svatební hostina

První veselka vyvrcholila v restauraci v centru Prahy, kde byl pro více jak stovku svatebčanů ve vnitrobloku postavený dokonce velký stan. Ze záběrů pořízených na hostině bylo vidět, jak si Štěpánek velký den užívá a do rána tančí s hosty. Po druhé svatbě skončili novomanželé opět v centru Prahy, ale tentokrát se nekonala opulentní hostina, ale vystačili si se svými svědky u jednoho stolu na střeše luxusní restaurace, která poskytuje výhled na celé hlavní město.

Rozdíly mezi oběma svatbami tenistů Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové. Rozdíly mezi oběma svatbami tenistů Radka Štěpánka a Nicole Vaidišové.Foto grafika Blesk

Životní situace

Zatímco Vaidišová tehdy poprvé ukončila svou kariéru a chtěla se věnovat manželovi, Štěpánek patřil do nejlepší stovky žebříčku WTA a čekaly ho dva triumfy v Davis Cupu. Mladá paní Nicole podporovala svého chotě a snažila se i sama realizovat a studovat. Časem se oba dostali do slepé uličky. „Náš vztah byl turbulentní, prošli jsme si spoustou krizí. Nicole byla temperamentní, strašně často vybouchávala. Začali jsme se oddělovat a vyústilo to rozchodem,“ prozradil Štěpánek před časem v televizním dokumentu Štěpec. Nyní se ani jeden z nich nevěnuje vrcholovému sportu a Radek i Nicole se pomalu připravují na největší životní roli – rodičovství.

Tenista Štěpánek se znovu oženil s Nicole Vaidišovou: Svatba číslo 2!
Video se připravuje ...