Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Schumachera přestěhují do Španělska!? Tajné manévry v Michaelově rodině

Autor: pv

Zdálo se, že pečlivě obrací každou korunu dvakrát, aby šetřila na drahou léčbu svého muže. Corinna Schumacherová rozprodala značnou část majetku po tragické události z prosince 2013, kdy se na lyžích vážně zranil její manžel Michael. Žena sedminásobného mistra světa formule 1 překvapivě v květnu koupila vilu na Mallorce za 783 milionů korun od prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze.

Vše co nebylo třeba, prodala. Corinna Schumacherová se zbavila privátního tryskáče, který často využíval její manžel pro služební cesty. Dál už nechtěla například ani horskou chatu v Norsku. S rodinou a těžce nemocným mužem se uzavřela v luxusním sídle ve Švýcarsku u Ženevského jezera, kde pro legendu formule 1 nechala vybudovat malou rehabilitační kliniku.

Nyní ale německý bulvární deník Bild zjistil, že letos v květnu Corinna zakoupila vilu na španělském ostrově Mallorca v hodnotě 783 milionů korun. Na obrovském pozemkou o rozloze 161 tisíc metrů čtverečních je přistávací plocha pro vrtulníky, dva velké bazény, dům pro hosty a skvělý výhled na Středozemní moře. Předešlým majitelem nádherné nemovitosti byl prezident fotbalistů Realu Madrid a jeden z nejbohatších Španělů Florentino Pérez.

Boháč. Šéf Realu Madrid Florentino Pérez patří k nejmovitějším Španělům.
Boháč. Šéf Realu Madrid Florentino Pérez patří k nejmovitějším Španělům.

Po smrti manželky Marii v roce 2012 ale přestal vilu využívat. Rok se snažil nemovitost prodat a nakonec projevila zájem právě Schumacherova žena Corinna. Pozemek leží v obci Andratx na jihozápadním cípu ostrova Mallorca. Jde o oblíbenou turistickou oblast, která je vyhledávaná i filmovými hvězdami.

Schumacherovi před vážnou nehodu na Mallorce často trávili dovolenou a Corinna se sem možná chystá transportovat i svého muže. Jak na tom po zdravotní stránce sedminásobný mistr světa je, stále není známo. Rodina totiž nechce jeho stav nijak komentovat.

Témata:  schumacherpenízedůmrodinaReal MadridVIPsport