Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slávista Coufal běsnil. Na Slovácku si to se soupeřem vyřídil prostředníčkem

Autor: pv

Závěr zápasu byla řezničina. Fotbalová Slavia na Slovácku vyhrála 3:1 a vede tak ligu. Utkání je ale hodně bolelo. Hlavně v závěru, kdy domácí několikrát tvrdě faulovali. Nejhůř dopadl Vladimír Coufal, který byl v poslední minutě hrací doby sejmut Filipem Kubalou. Nejen s ním si to vyřídil vulgárním gestem a sprostými slovy.

Patří ke klíčovým hráčům Slavie. Vladimír Coufal dal jednu ze tří branek Slovácku, ale radost z výhry mu překazila hrubost soupeře. Filip Kubala v poslední minutě základní hrací doby nesmyslně zajel do Coufala, kterému pak bylo omotáno koleno na pravé noze a nemohl tak dohrát.

Během přerušení, kdy na střídačce zuřil trenér Jindřich Trpišovský, se v záběru kamery O2 TV Sport objevil i Coufal, který na prstech ukazoval hráčům Slovácka, kolik Slavie vyhrála a následně je počastoval zdviženým prostředníčkem.

„Vadí mi zbytečné fauly, vadí mi žluté karty, ale u Filipa Kubaly to nebyla frustrace. Z přemíry snahy udělal chybu a věřím, že se z toho poučí,“ hájil svého hráče trenér Kordula.

To slávisté v čele se zraněným Coufalem na to mají jiný pohled. "Je rozdíl hrát tvrdě a hrát zákeřně. Odehrál jsem balon a dvě vteřiny potom tam přiletěl Kubala a dal mi šlapák na koleno. To byla totální prasárna, musel bych mluvit sprostě... Ten hráč má devatenáct let a pak tam našim klukům řekne, že je mu jedno, jestli někoho zraní. Pak vidíte tu inteligenci..."

Slovácko - Slavia: Kubala zbytečně tvrdě dohrál Coufala, toho museli ošetřovat
Video se připravuje ...

Coufal poslal vzkaz hráčům Slovácka
Coufal poslal vzkaz hráčům Slovácka

Slovácko - Slavia: Emoce neutichají, slávisté si se soupeřem chtěli vyříkat zbytečné fauly
Video se připravuje ...

Slovácko - Slavia: Brutální chyba gólmana Daňka, Coufal vstřelil snadný gól na 2:0
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Slovácko - Slavia 1:3. Sešívaní nedali Slovácku šanci a jsou znovu první
Video se připravuje ...