Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Malér bývalého reprezentanta Zelenky: Praštil manželku, policii má v patách!

Autor: nem

Kdo by to do něj byl řekl. Míval kolem obličeje kudrnatou hřívu jako svatozář a ve tváři šibalský úsměv sluníčka spalujícího soupeře mazanými fintami. Teď je bývalá hvězda Sparty Lukáš Zelenka (38) samý malér.

Víska kousek za Prahou. Lukáš Zelenka je tam za násosku a hrubiána, který se dopustil násilí na své ženě a matce tří synů Kláře.

První incident se odehrál ve sportovním areálu o víkendu 25. – 26. srpna. „Zelenka, který přijel na hřiště značně podnapilý, což je úplně běžné, šel za svou manželkou a před zraky svých dvou dětí jí napálil tak, že paní Klára lehla k zemi. Byla přivolána policie,“ pověděl očitý svědek.

Zásah strážníků Blesku potvrdila policejní mluvčí Eva Hašlová vyjádřením: „Policisté přijali oznámení o události, věc byla kvalifikována jako přestupek proti občanskému soužití a bude postoupena příslušnému správnímu orgánu k dalšímu postupu.“

Druhý díl peprné šlamastiky proběhl teď v neděli u Zelenků doma. A zase za asistence strážců pořádku. Blesku ji opět stvrdila mluvčí policie. „Mohu potvrdit, že kolegové zasahovali v neděli večer u události, která se týkala občanského soužití mezi manžely,“ sdělila Hašlová. Takže Zelenka tenhle mač prohrává 0:2 a navíc má v obci škaredou pověst drsného chlubila. „Manželku terorizuje. Chlapům, kteří se Kláry zastávají, vyhrožuje, že nevědí, s kým si zahrávají, že on má styky s mafií,“ dodal občan vesnice přítomný nechutnému dění.

Co o incidentu řekl Lukáš Zelenka? Rozhovor čtěte v dnešním vydání deníku Blesk!

S míčem to Zelenka vždycky uměl.
S míčem to Zelenka vždycky uměl.