Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Stanciova agentka šokuje: Žena znásilněná Ronaldem? Vzpomněla si, že se jí to líbilo!

Autor: kvč

Fotbalovým světem v posledních dnech hýbe incident, ke kterému údajně došlo v roce 2009 v Las Vegas mezi portugalskou hvězdou Cristianem Ronaldem a Američankou Kathryn Mayorgaovou. Ta ho nyní obvinila z toho, že ji před devíti lety současný útočník Juventusu znásilnil. Událost nenechala chladnou agentku záložníka pražské Sparty Nicolae Stancia Anamarii Prodanovovou, která incident okomentovala a nepřímo se Ronalda zastala.

Američanka Kathryn Mayorgaová obvinila Cristiana Ronalda ze znásilnění, ke kterému mělo dojít během noci, kterou s hvězdným Portugalcem strávila v roce 2009 v hotelu v Las Vegas. Ronaldo jí údajně měl zaplatit za mlčenlivost částku pohybující se kolem 375 000 dolarů (8,4 milionu korun). 

Anamaria Prodanovová, agentka Nicolae Stancia, se vyjádřila k obvinění Cristiana Ronalda, který měl údajně znásilnit Američanku Kathryn Mayorgaovou
Anamaria Prodanovová, agentka Nicolae Stancia, se vyjádřila k obvinění Cristiana Ronalda, který měl údajně znásilnit Američanku Kathryn Mayorgaovou

K případu, který plní stránky všech světových médií, se vyjádřila i fotbalová agentka Anamaria Prodanovová, která mimo jiné spolupracuje se záložníkem pražské Sparty Nicolaem Stanciem. „Víte, jak je to s takovými ženami? Byly rády, že je někdo takový znásilnil, a nyní po dvaceti letech si vzpomněly, že se jim to vlastně líbilo,“ tvrdí.

Je otázkou, jak celý incident nakonec skončí. Nicméně fotbalová megastar se netají tím, že se hodlá bránit. „Důrazně obvinění popírám. Znásilnění je ohavný čin, který je proti všem mým zásadám a všemu v co věřím. Jsem odhodlaný očistit své jméno a odmítám živit mediální cirkus vytvořený lidmi, kteří se chtějí na mém jménu zviditelnit,“ důrazně oznámil Cristiano Ronaldo.