Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slovák Tatar ukázal po rozchodu sexy krásku: Nechtěnou miss vystřídala makléřka!

Autor: ps

Jestli si takhle hledá životní partnerku, tak to musí stát za to! Slovenský hokejista Tomáš Tatar (27) si několik týdnů po rozchodu s krásnou Lucií našel náhradu, kterou si nastěhoval do Kanady. Už ho v Montrealu sleduje z tribuny a posílá mu srdíčka.

Uběhl měsíc, co Blesk informoval o tom, že se hokejista Montrealu rozešel s půvabnou slovenskou vicemiss 2013 Lucií Slaninkovou (26). Hubenou blondýnkou, která ho kdysi uhranula. Jenže…!

Stačilo pár týdnů a v Tatarově posteli se roztahuje jiná modelína. Sexy šťabajzna jménem Veronika, navíc realitní makléřka. Holka, která mění barvu vlasů jako její milovaný hokejista v kabině stulpny. Řídí se heslem: „Váhu tvých slov předčí jen síla tvých skutků.“

A že se Tomáš o svoji novou vyvolenou stará jako v bavlnce, dokazují fotky z Instagramu. Lucii rozhodně nezasypával tolika květinami, což ji musí momentálně hodně pít krev. „Je mi super,“ rýpla si na dálku okouzlující Verča.

Tahle kočička se možná časem seznámí také s českou legendou Jágrem . Loni si totiž Tatar a Lucie společně užívali s Jaromírem a Veronikou na lodi nedaleko Las Vegas, kde slovenský forvard působil. Takže nejspíš bude chtít kamarádům svoji luxusní slečnu představit…

Kdo by Veronice odolal?
Kdo by Veronice odolal?