Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Jágrův návod pro přítelkyni Veroniku: Miluj jen mě!

Autor: as

Jsi moje holka, tak na mě musíš myslet pořád! Jaromír Jágr (45) dal své přítelkyni Veronice Kopřivové (26) důrazný návod, jak na něj nezapomenout ani během krátkého odloučení. Přepsal jí názvy knih!

Táhne mu na pět křížků, ale chová se jako malej Jarda... Když Verča dorazila z promrzlého Calgary »domů« na Floridu a začala vybalovat věci, náhle se zarazila. „Těšila jsem se na moje dvě knížky, že si je konečně přečtu, a jejich obaly jsou najednou jiné, než si pamatuji...“ popisovala chvíle zmatku.

Jágr s Kopřivovou na zamrzlém jezeře Louise.
Jágr s Kopřivovou na zamrzlém jezeře Louise.

Vzápětí vyprskla smíchy. Pochopila, že partner jí propiskou »vylepšil« názvy titulů! Ke knize »Jak být šťastný« připsal »...s Jaromírem«, a klukovi na obrázku navíc domaloval svoji pověstnou hřívu i číslo 68.

A titul »Miluj sám sebe« zdokonalil na »Miluj Jaromíra a potom sám sebe«. „Očividně ho název knih znepokojoval, tak to vyřešil po svém. Já toho chlapa praštím...“ zajíkala se Veronika smíchy.

V době hokejové nejistoty má Jágr alespoň jednu radost – doma mu to klape. S Veronikou jsou spolu dva roky a jejich láska stále hoří jako oheň. Vždyť co se škádlívá...