Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Uniklo tajemství pokerového milionáře Staszka: Má ročního syna!

Autor: ps

Tenhle chlapík jde štěstí naproti. Pokerový profesionál Martin Staszko (42) vyválčil v Las Vegas (2011) životní trefu v hodnotě 98 milionů korun. Pak potkal lásku Radku, oženil se a teď se pochlubil tím, že má ročního synka!

Sice už je to více než 7 let, ale fanoušci, kteří se aspoň trochu orientují kolem pokerových stolů, ho mají stále v živé paměti. Neznámý tichý chlap v kostkované flanelové košili motal hlavy absolutní karbanické špičce v nejprestižnějším světovém turnaji WSOP.

Skončil sice jako poražený finalista, ale odkrojil obrovskou část z balíku, který byl vystaven na stole při rozhodujícím duelu. Do Česka dovezl největší pokerovou sumu historie – 98 mega!

Život se mu okamžitě otočil vzhůru nohama, před médii doslova utíkal. Jeho následné kroky měly logiku – odešel z práce, poznal svoji budoucí ženu a v roce 2015 si ji na štiřínském zámku vzal. „Stáhli jsme se do ústraní, bylo toho moc. Ženu jsem varoval, že když něco budeme zveřejňovat, tak se to všude objeví,“ přiznal nenápadný Staszko v neděním pořadu Sport Star na Primě.

Pochlubil se i žhavou novinkou! „Máme ročního syna,“ usmíval se spokojený milionář, jenž většinu peněz zainvestoval. Pokerem si už dělá jen radost a rozhodně neriskuje. „Nehraju žádné drahé turnaje. Hraju tak opatrně, že ty peníze nikdy nemůžu prohrát,“ ujistil všechny škarohlídy.

Možná už taky přemýšlí, kdy prckovi začne ukazovat čertovy obrázky. Detaily ale neprozradil…

Šťastní novomanželé Radka Poledníková a Martin Staszko
Šťastní novomanželé Radka Poledníková a Martin Staszko