Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To je dřina. Takhle opěvovaný trenér Slavie shazuje kila navíc!

Autor: om

Časy, kdy Jindřich Trpišovský (42) kmital na place jako číšník při snídaních v různých hotelech, minuly. Teď supí v parku a občas se vyčítavě podívá tam dolů – na své břicho, které se poněkud zakulatilo. Ubylo?

Z Trpišovského je elitní fotbalový trenér, jenž ve čtvrtek v Belgii dovedl Slavii do osmifinále Evropské ligy, když jeho svěřenci v Genku uspěli senzačně 4:1. Za týden kouč oslaví 43. narozeniny a v tomhle věku stačí knedlík a ta mrcha váha ukáže zase o něco víc!

„Je to pro něj vážné téma. Zakousl se do toho a snaží se s nadváhou něco dělat,“ uvedl zdroj blízký týmu Slavie! On Jindřich nikdy nebyl jako proutek, ale přece jen je znát, že při angažmá v Praze kulantně řečeno zesílil.

Když už ho direkt do nosu na nedávném soustředění v Portugalsku připravil o každodenní potěšení a přestal hrát se svěřenci bago, vrhl se na běh. „Bago hrát nemůžu, dokud tam na mě číhá Honza Bořil,“ rýpl si do svého mučitele, s nímž na hřišti havaroval a pak cestoval po portugalských špitálech, než se našel ten pravý, který mu nos srovnal.

Ale na břicho pomáhá jen tvrdá práce a na tu Trpiš ani v blahobytném angažmá v Edenu nezapomněl. „V Genku můžete narazit na jednoho fotbalového trenéra, který si běháním čistí hlavu před důležitým mačem,“ popsal své fotky funícího kouče komentátor České televize Jaromír Bosák.

Tak určitě, hlavě pohyb asi taky dělá dobře.

Jindřich Trpišovský si v Genku našel čas na chvilku pro sebe
Jindřich Trpišovský si v Genku našel čas na chvilku pro sebe